Za podjetja in zaključene skupine

Prijetno je opazovati zadovoljne in nasmejane obraze ljudi, ki obiščejo najine delavnice. Zato sva se odločili, da ponudiva delavnice oziroma predavanja in team buildinge oziroma druženja z vsebino o zdravi prehrani, naravi prijaznem vrtnarjenju in izdelavi domače kozmetike tudi podjetjem.

Na vse te teme deliva znanje že več let na najinih delavnicah Delavnice zdravja – Naredi sam, na predavanjih po celi Sloveniji, že peto sezono v oddaji Vrtičkanje na POP Tv, kot strokovnjakinji sodelujeva s številnimi podjetji.

Delavnice so namenjene vsem tistim, ki želijo svojim zaposlenim in poslovnim partnerjem ponuditi nekaj drugačnega – znanje za kvalitetnejše življenje. Delavnice lahko ponudite sodelavcem pred ali po delovnem času ali pa jih vključite v druženja, praznovanja ob zaključku leta ali kakšni drugi priložnosti. V  manjših skupinah lahko udeleženci sami izdelujejo in pripravljajo, lahko je prezentacija s pogostitvijo, lahko je predavanje s klepetom, …

Teme so lahko iz področja zdrave prehrane, izdelave naravne kozmetike ali pripravljanja »domačih daril«. V preteklem letu smo se največkrat pogovarjali na splošno o zdravi prehrani, govorili smo kako narediti več za dober imunski sistem ter o zdravih malicah, učili smo se pripraviti domačo vročo čokolado ter dišeče zeliščne soli, destilirali smo gin, sladkosnedi pa smo pripravljali zdrave sladice. Izdelovali smo masažne ploščice in kopalne soli, se naučili osnove izdelave mazil ter naredili svojo »labelo« … . Okrepčali smo se z zdravo sladico in domačim zeliščnim čajem. Izdelke so udeleženci delavnic pripravljali in izdelovali sami iz ekoloških sestavin.

V sodelovanju s socialnim podjetjem Kooperativa Dame smo pripravili zanimive izdelke in pakete z lokalnimi, zdravimi izdelki, ki so lahko tudi odlična darila. Zdravo, lokalno in z dodano vrednostjo.

Delavnice in predavanja pripraviva tudi za različna društva (npr. društva upokojencev, kmečkih žena, zeliščarjev, …), zaključene skupine (dekliščine, okrogle obletnice, rojstne dneve, …)

Za dodatne informacije nam pišite na elektronski naslov marketing@metkaintina.si ali pokličite na telefonsko številko 041/816-939.

Z veseljem vam bova pripravili ponudbo.