Individualna svetovanja o zdravi prehrani

Zdrava hrana, po nastanku izvira iz narave in nezdrave v naravi ni. Takšno je naredil človek- bodisi s strupenimi škropivi, gnojili ali predelavo,  včasih z neznanjem v glavnem pa zaradi kapitala in pohlepa.

V sodobnem času, ko so še redke prave gospodinje (pomanjkanje časa, znanja, oziroma ko to enostavno nočemo več biti) je hrana potisnjena na obrobje dnevnega dogajanja. Vse več pa je zdravstvenih problemov – tudi zaradi neustrezne prehrane.

Nikar ne čakajmo na slabo počutje in bolezen. Postopoma začnimo spreminjati svoj jedilnik.

Verjemite – hrana je zgolj stvar navade in z zamenjavo živil korak za korakom poleg prehrane izboljšamo tudi svoje počutje. Poskusite in videli boste, da okusna polnovredna hrana odlično vpliva na naše zdravje. Ne iščimo izgovorov, da je zdravo prehranjevanje ”tako drago”. Sprememba prehranjevanja ni prav enostavna naloga – to ni kratkotrajna dieta, ampak novi način življenja s trajnimi rezultati. In prepričati ali »pretentati« bomo morali vse družinske »nejeverne Tomaže« in jih navaditi na nov način prehranjevanja. In začeti moramo po korakih.  O vsem tem pa se bomo pogovorili ob našem druženju: kaj in kako jesti, kje kupovati, kako poskrbeti za močan imunski sistem, o obrokih in sladicah, …. Pokličite naju in pogovorili se bomo o stvareh, ki vas zanimajo.

Dosegljivi sva na telefonski številki 041/816-939 ali preko elektronske pošte info@metkaintina.si.