Darilni boni

Je odlično darilo za vse, ki jim je mar zdrav način življenja ali so vrtičkarski navdušenci.

DARILNI BON

URA SVETOVANJA za vrtičkarje

Darilni bon je namenjen tistim, ki radi vrtnarijo na balkonu ali vrtu. Lahko je kot svetovanje za začetnike in tiste, ki šele načrtujejo vrtiček ali tiste, ki bi radi preurejali, posadili nekaj novega.
Svetovanje poteka pri obdarovancu in traja 1 uro (če je veliko vprašanj, tudi kakšno minuto več 🙂 ). Darilu lahko dodate najino knjigo s posvetilom ali odličen vrtnarski pripomoček, krempeljc. Vsak obdarovanec prejme tudi nekaj vrečic domačih semen.

DARILNI BON

URA SVETOVANJA o zdravem načinu življenja

Darilni bon je namenjen tistim, ki bi radi izvedeli kaj več o zdravem načinu življenju (kako poskrbeti za imunski sistem, kje in kaj kupovati, kako postopoma preiti k bolj zdravem načinu prehranjevanja, kako pripraviti zdrave obroke hrane, …)
Svetovanje poteka pri obdarovancu ali na dogovorjeni lokaciji in traja 1 uro (če je veliko vprašanj, tudi kakšno minuto več 🙂 ). Vsak obdarovanec prejme tudi zdravo darilce.
Cena darilnega bona znaša 45 € (potni stroški niso zajeti) in velja 6 mesecev.

DARILNI BON – obisk delavnice

Darilni bon je namenjen za katerokoli razpisano delavnico na različno tematiko. Cena je odvisna od izbire delavnice. Bon prejme kupec ali dobi obdarovanec po pošti.
Darilni bon je lahko tudi za individualno delavnico pri obdarovancu, tema se izbere. Cena se pripravi v ponudbi.

Za naročilo darilnih bonov lahko pokličete 041/816-939 ali pišete na info@metkaintina.si.