Kozmetične delavnice


Zadnja desetletja so nas zvabile lepo zapakirane, lesketajoče škatlice, lončki in stekleničke na trgovskih policah. Zadnja leta so se zelo povečale tudi številne bolezni in poškodbe kože in tako se vedno bolj vračamo k naravnim izdelkom in recepturam naših babic, ki so vedele, da ima narava vselej prav.

Izdelava kozmetičnih in gospodinjskih izdelkov I. del

Teme so mehčalec, kopalna sol, masažno olje, dišalo za prostor, nega obraza.

Izdelava kozmetičnih in gospodinjskih izdelkov II. del

Teme so pranje, pralni prašek in pralni detergent, deodorant, peneča kopalno kroglico, mazilo za ustnice.

Izdelava kozmetičnih in gospodinjskih izdelkov III. del

Teme so nega rok in sivkino mazilo za roke, zobna pasto, sončenje in mazilo za sončenje ter kako se ubraniti klopov in komarjev.

 

DSCN2530_PS

 

Izdelava kozmetičnih in gospodinjskih izdelkov IV. del

Teme so tekoče milo, peneča kopel, nega las in šamponi.

Izdelava kozmetičnih in gospodinjskih izdelkov I. del 6 urna

Teme so pranje perila, mehčalec , pralni prašek in pralni detergent, kopalna sol, masažno olje, nega rok in sivkino mazilo za roke, nega obraza in negovalno mazilo za obraz in telo ter deodorant.

Izdelava kozmetičnih in gospodinjskih izdelkov II. del 6 urna

Teme so kakavovo mazilo za ustnice, kopalna peneča kroglica, nega zob in zobna pasta, dišalo za prostor, sončenje in mazilo za sončenje ter kako se ubraniti klopov in komarjev.

Z obiskom kozmetičnih delavnic boste dobili znanje za izdelavo pralnega detergenta, mehčalca, deodoranta, zobne paste, naredili bomo čudovita mazila za ustnice, obraz, roke in telo, kopalno sol in masažno olje, šampone, parfume in še marsikaj. Na delavnico izdelamo 5 izdelkov, ki jih skupaj z recepti odnesete domov.