AKTUALNO2018-11-21T21:53:01+00:00

POMEMBNO ZA DELAVNICE:

  • Število udeležencev je omejeno, zato so potrebne prijave na info@metkaintina.si, lahko pa tudi pokličete na 041/816-939.
  • Vse nadaljnje informacije dobite ob prijavi.

 UGODNOSTI NA DELAVNICAH V NOVEMBRU IN DECEMBRU:

  • Pripelješ prijateljico ali prijatelja -10 %, torej 35 € za vsakega udeleženca.
  • Prideš na 2 delavnici – 10 %, torej 70 € za dve delavnici.
  • Prideš na 4 delavnice – 10 %, torej 140 €, prejmeš bio marmelado agrumov s črno čokolado in presenečenje iz ekološkega filca za zimske dni.
* Delavnice * November/December:

4 DELAVNICE DARIL

Presenečenje in veselje ob prejemu doma narejenega darila je neizmerno, zato se potrudimo in jih ob letošnjih praznikih pripravimo sami. Zadovoljni bomo mi, ki bomo ustvarjali (lahko nam pomagajo tudi otroci), in obdarovanci. Pripravljava 4 delavnice, na katerih bomo izdelali domača darila.

* Delavnica * sreda, 21.11.2018, ob 17. uri v Mariboru:

“PRVA” DELAVNICA DARIL

Izdelali bomo darilne škatle in pentlje, čokoladne srčke z oreščki ali suhim sadjem, aromatično olje – zeliščno ali pikantno, liker presenečenja, pikantno sirovo kroglico in bele “tartufe” s kokosom. Vse sestavine bodo ekološkega izvora.

Cena delavnice: 39 €

* Delavnica * ponedeljek, 26.11.2018, ob 17. uri v Mariboru:

“DRUGA” DELAVNICA DARIL

Izdelali bomo darilne škatle in pentlje, čokoladke polnjene z mandarino, jabolčni žele s čilijem ali cimetom, vročo čokolado, piškote iz kozarčka in temne “tartufe” z meto. Vse sestavine bodo ekološkega izvora.

Cena delavnice: 39 €

* Delavnica * ponedeljek, 3.12.2018, ob 17. uri v Mariboru:

“TRETJA” DELAVNICA DARIL

Izdelali bomo darilne škatle in pentlje, čokoladno labelo, kremasto senčilo, kopalni mošnjiček, gel milo in macerat po izbiri. Vse sestavine bodo ekološkega izvora.

Cena delavnice: 39 €

* Delavnica * ponedeljek, 10.12.2018, ob 17. uri v Mariboru:

“ČETRTA” DELAVNICA DARIL

Izdelali bomo darilne škatle in pentlje, barvni labelo, negovalno masažno ploščico, penečo kopalno kroglico, piling s pomarančo in macerat po izbiri. Vse sestavine bodo ekološkega izvora.

Cena delavnice: 39 €

* Delavnica * sreda, 7.11.2018, ob 17. uri v Mariboru:

ALOJA SODI V VSAK DOM

Na delavnici bomo spoznali različne vrste aloj, odličen gel, ki se skriva v listih in njene zdravilne lastnosti. Vsak udeleženec bo posadil alojo za domov, nato pa bomo izdelali čudovito negovalno kremo z alojo za razvajanje kože. Vsak udeleženec prejme tudi recepte. Okrepčali se bomo z zdravilno pijačo iz aloje, domačim čajem in zdravo sladico. Delavnica je primerna za vse, ki so seznanjeni z osnovami  izdelave mazil.

Čas trajanja delavnice: približno 3 ure

Cena delavnice: 39 €

* Delavnica * sreda, 14.11.2018, ob 17. uri v Mariboru:

PROČ Z BACILI IN VIRUSI ali TO ZIMO PA RES NI POTREBNO SMRKAT

Pogovorili se bomo, kako okrepiti imunski sistem, naredili zdrave bombončke in namaz za odpornost, proti prehladno ploščico in mazilo za lajšanje dihanja ob prehladu. Izvedeli boste, kako si pomagati ob morebitnih težavah iz domače lekarne. Vse sestavine so ekološkega izvora.

Čas trajanja delavnice: približno 3 ure

Cena delavnice: 39 €

* PRIPRAVLJAMO V JANUARJU *

POMARANČE MALO DRUGAČE

DESTILACIJA 1, 2, 3