AKTUALNO2018-09-17T19:09:22+00:00

Aktualni dogodki

  • Število udeležencev je omejeno, zato so potrebne prijave na info@metkaintina.si, lahko pa tudi pokličete na 041/816-939.
  • Vse nadaljnje informacije dobite ob prijavi.
  • Če pripeljete s seboj prijatelja, sta oba deležna 10 % popusta.

* Delavnica * 17.9.2018 ob 17. uri v Mariboru: Z NARAVNO FERMENTACIJO DO JABOLČNEGA KISA IN KISLEGA ZELJA V KOZARCIH

Spoznali bomo naravno fermentacijo, pripravili zdravilni medeni jabolčni kis in zelje, ki ga lahko kisamo tudi v kozarcu. Domače shranke, ki jih izdelamo na delavnici odnesete domov, vsak udeleženec prejme tudi recepte. Okrepčali se bomo z domačim čajem in zdravo sladico. Delavnica je primerna za začetnike, tiste, ki boste fermentirali večje količine ali tiste, ki boste pripravili samo nekaj kozarcev. Čas trajanja delavnice: približno 3 ure Cena delavnice znaša 26 evrov. V septembru bomo imeli še eno delavnico -  ALOJA SODI V VSAK DOM. V kolikor se boste prijavili na obe delavnici, cena za obe znaša 55 €. Vse sestavine so ekološkega izvora.

* Delavnica * 24.9.2018 ob 17. uri v Mariboru: ALOJA SODI V VSAK DOM

Na delavnici bomo spoznali različne vrste aloj, odličen gel, ki se skriva v listih in njene zdravilne lastnosti. Vsak udeleženec bo posadil alojo za domov, nato pa bomo izdelali čudovito negovalno kremo z alojo za razvajanje kože. Vsak udeleženec prejme tudi recepte. Okrepčali se bomo z zdravilno pijačo iz aloje, domačim čajem in zdravo sladico. Delavnica je primerna za vse, ki so seznanjeni z osnovami  izdelave mazil. Čas trajanja delavnice: približno 3 ure Cena delavnice: 38 € V septembru bomo imeli še eno delavnico - Z NARAVNO FERMENTACIJO DO JABOLČNEGA KISA IN KISLEGA ZELJA V KOZARCIH. V kolikor se boste prijavili na obe delavnici, cena za obe znaša 55 €. Vse sestavine so ekološkega izvora.