AKTUALNO2018-10-16T07:13:05+00:00

Aktualni dogodki

  • Število udeležencev je omejeno, zato so potrebne prijave na info@metkaintina.si, lahko pa tudi pokličete na 041/816-939.
  • Vse nadaljnje informacije dobite ob prijavi.
  • Če pripeljete s seboj prijatelja, sta oba deležna 10 % popusta.

* Delavnice * November/December: 4 DELAVNICE DARIL

Presenečenje in veselje ob prejemu doma narejenega darila je neizmerno, zato se potrudimo in jih ob letošnjih praznikih pripravimo sami. Zadovoljni bomo mi, ki bomo ustvarjali (lahko nam pomagajo tudi otroci), in obdarovanci. Pripravljava 4 delavnice, na katerih bomo izdelali domača darila. Datumi (delavnice bodo ob ponedeljkih ali sredah ob 17. uri) ter ceno delavnic še javimo. Hvala za razumevanje.

*Delavnica * November/December – zaradi velikega zanimanja ponavljamo delavnico: ALOJA SODI V VSAK DOM

Na delavnici bomo spoznali različne vrste aloj, odličen gel, ki se skriva v listih in njene zdravilne lastnosti. Vsak udeleženec bo posadil alojo za domov, nato pa bomo izdelali čudovito negovalno kremo z alojo za razvajanje kože. Vsak udeleženec prejme tudi recepte. Okrepčali se bomo z zdravilno pijačo iz aloje, domačim čajem in zdravo sladico. Delavnica je primerna za vse, ki so seznanjeni z osnovami  izdelave mazil. Čas trajanja delavnice: približno 3 ure Cena delavnice: 38 € Datum delavnic bo javljen naknadno. Vse sestavine so ekološkega izvora.

* Delavnica * 24.9.2018 ob 17. uri v Mariboru: ALOJA SODI V VSAK DOM

Na delavnici bomo spoznali različne vrste aloj, odličen gel, ki se skriva v listih in njene zdravilne lastnosti. Vsak udeleženec bo posadil alojo za domov, nato pa bomo izdelali čudovito negovalno kremo z alojo za razvajanje kože. Vsak udeleženec prejme tudi recepte. Okrepčali se bomo z zdravilno pijačo iz aloje, domačim čajem in zdravo sladico. Delavnica je primerna za vse, ki so seznanjeni z osnovami  izdelave mazil. Čas trajanja delavnice: približno 3 ure Cena delavnice: 38 € V septembru bomo imeli še eno delavnico - Z NARAVNO FERMENTACIJO DO JABOLČNEGA KISA IN KISLEGA ZELJA V KOZARCIH. V kolikor se boste prijavili na obe delavnici, cena za obe znaša 55 €. Vse sestavine so ekološkega izvora.

* Delavnica * 17.9.2018 ob 17. uri v Mariboru: Z NARAVNO FERMENTACIJO DO JABOLČNEGA KISA IN KISLEGA ZELJA V KOZARCIH

Spoznali bomo naravno fermentacijo, pripravili zdravilni medeni jabolčni kis in zelje, ki ga lahko kisamo tudi v kozarcu. Domače shranke, ki jih izdelamo na delavnici odnesete domov, vsak udeleženec prejme tudi recepte. Okrepčali se bomo z domačim čajem in zdravo sladico. Delavnica je primerna za začetnike, tiste, ki boste fermentirali večje količine ali tiste, ki boste pripravili samo nekaj kozarcev. Čas trajanja delavnice: približno 3 ure Cena delavnice znaša 26 evrov. V septembru bomo imeli še eno delavnico -  ALOJA SODI V VSAK DOM. V kolikor se boste prijavili na obe delavnici, cena za obe znaša 55 €. Vse sestavine so ekološkega izvora.