* Delavnica * 17.9.2018 ob 17. uri v Mariboru: Z NARAVNO FERMENTACIJO DO JABOLČNEGA KISA IN KISLEGA ZELJA V KOZARCIH

Spoznali bomo naravno fermentacijo, pripravili zdravilni medeni jabolčni kis in zelje, ki ga lahko kisamo tudi v kozarcu. Domače shranke, ki jih izdelamo na delavnici odnesete domov, vsak udeleženec prejme tudi recepte.
Okrepčali se bomo z domačim čajem in zdravo sladico.
Delavnica je primerna za začetnike, tiste, ki boste fermentirali večje količine ali tiste, ki boste pripravili samo nekaj kozarcev.

Čas trajanja delavnice: približno 3 ure

Cena delavnice znaša 26 evrov.

V septembru bomo imeli še eno delavnico –  ALOJA SODI V VSAK DOM. V kolikor se boste prijavili na obe delavnici, cena za obe znaša 55 €.

Vse sestavine so ekološkega izvora.
2018-10-15T19:23:07+00:00